DEMİRTAŞ'TAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Günümüzde taşıdığı değer ve önem gittikçe artan iletişimin en etkili kanallarından olan basının, halkın haber alma, kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün güvencesidir. Basın halkı doğru şekilde bilgilendirdiği sürece, bireyin ve toplumların da meydana gelen olayları sağlıklı bir şekilde değerlendirip kanaat edinmesi, toplumla ve dünyayla sağlıklı ilişkiler kurup bütünleşmesi mümkün olmaktadır. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli ve en kutsal bir meslektir. Toplumların haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar.
Her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için özveri ile çalışan basınımızın değerli çalışanları olmak üzere bütün basın mensuplarının “Çalışan Gazeteciler Gününü” kutlar sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini dilerim #gülüçbelediyesi