14 MAYIS ANNELER GÜNÜ EĞLENCEMİZ

BAŞKAN DEMİRTAŞ ;

''CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR''

Belediyemiz düğün salonunda yapılan Anneler Günü etkinliği, Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Yaklaşık bine yakının katıldığı etkinlikte davetlilere kahvaltı ikram edildi.
Önce Belediye Başkanımızın eşi Işıl Demirtaş, günün mana ve önemini belirten bir konuşma yaptı, ardından Chp Gülüç Belde Başkanın Halil Demirel, daha sonrada Belediye Başkanımz Gökhan Demirtaş davetlilere hitap etti.
Annelerin ''Anneler Günü''nü kutlayan Belediye Başkanımız Annelerimizin yerini hiç tartışmayız ''cennet annelerin ayakları altındadır'' diyerek Annelerin ne kadar değerli kutsal olduğunu, bizim içim bir gün değil her günün ''Anneler Günü'' olduğunu söyledi.
Daha sonra Gülüç'te yaptığı projeleri anlatan Başkanımız Demirtaş, Gülüç'e 6 proje sözü verdiklerini ama 16 proje yaptıklarını, hizmetlerin artarak devam edeceğini söyleyerek, bayanların verdikleri destekten memnun olduğunu ve bu desteğin her zaman devam etmesini istedi.