GÜLÜÇ'TE YENİ BİR İLK,YİNE BİR İLK

MASAL DÜNYASI KAHRAMANLARI GELİYOR

Belediye Başkanlığımız tarafından bir hayal daha gerçek oluyor. Çocukluğumuzda hayranlıkla dinlediğimiz, izlediğimiz Masal dünyası kahramanları çok yakında Gülüç'te.
Hayal dünyamızı süsleyen Masal kahramanları, Yapımı devam eden ve bitme aşamısına gelen, Gülüç sahili bandında kurulacak olan masal parkta sergilenecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Demirtaş; Yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen sahil bandında beldemizde yaşayan yediden yetmişe herkesin faydalanabileceği, gezebileceği, eğlenebileceği ve dinlenebileceği bir ortam oluşturuyoruz. Çocuklarımız için onların hayallerini süsleyen masal dünyası kahramanlarından Red Kit ve Daltonlar, Pamuk Prenses ve yedi cüceler, Rapunzel, Taş Devri, Nasrettin Hoca ve Karga ile tilki figürlerini çok yakında, sahilimizde oluşturacağımız ''Masal Park''ta sergileyeceğiz.