GÜLÜÇ GİRİŞİ KAVŞAĞI YENİDEN DÜZENLENİYOR

Gülüç Beldesinde çevre düzenlemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalardan bir taneside, Gülüç giriş kavşağında yapılan değişiklikler. Gülüç girişi kavşağı yeni yapılan çalışmalar sonucu, eski halinden çok farklı bir görünüme kavuşacak.

Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş “Şu anda beldemizde hem alt yapı hem de üst yapı anlamında çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl ağırlıklı olarak yol ve kaldırım çalışması yapacağız. Yıl sonuna kadar beldenin hiçbir mahalle ve sokağında bozuk yol kalmayacak. Bununla birlikte beldemizin değişik noktalarında çevre düzenleme işlerine de başladık. Baharın gelmesi ile birlikte ilk olarak beldemizin kapısı konumundaki kavşakta çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Malum kış ayında gerek çimler ve gerekse çiçekler yok oluyor. Bizde bahar ile birlikte yenilerini dikerek giriş kavşağını daha güzel bir hale getireceğiz. Çevre düzenleme çalışmalarımız sadece kavşakla sınırlı kalmayıp beldemizin değişik noktalarında da devam edecek. Daha güzel bir Gülüç için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Her zaman söylediğim gibi ben Gülüç’ü çok seviyorum ve yapılan her hizmetten vatandaşlarımız gibi bende çok mutlu oluyorum” dedi.