YOLCU BEKLEME DURAKLARIMIZ

YOLCU BEKLEME DURAKLARIMIZI DEĞİŞTİRİYORUZ.

Beldemiz Gülüç Caddesi Okul yolu A101 Market karşısında bulunan duraktan başlamak üzere çeşitli yerlere modern duraklar inşaa etmeye başladık. Belediye Başkanımız Gökhan M. DEMİRTAŞ “Göreve başladığımız ilk günden itibaren beldemizin öncelikli eksikleri üzerinde çalışmalar yaptık. Gördük ki gelişmekte olan beldemizin ulaşım ile ilgili sıkıntıları vardı.Standart otobüs duraklarının aksine Beldemize yakışacak daha modern daha çağdaşve görsel açıdan zengin bir yolcu bekleme durağı modeli belirleyerek, durak yapımını gerçekleştirdik” dedi ve şunları ilave etti, “Yolcu bekleme durağı Özel olarak ahşap ve metal malzemelerden yapılmıştır. Bunda da beldemizin tarihsel, kültürel ve mimari yapısına uygunluğunu düşünerek hareket ettik. Yolcu bekleme duraklarını bugünden itibaren beldemizin çeşitli yerlerine montajı devam edecektir.Halkımızın yararına olan çalışmalarımız zaman içerisinde hayata geçirilecektir.