1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ

Dünya yaşlılar günü tüm büyüklerime kutlu olsun. Unutmamalıyız. Bizler de bir gün yaşlanacağız ve onların yaşadıklarını yaşayacağız.Yaşlılarımızla birlikte olmaktan sıkılmayalım. Onların isteklerini yapmak ağır gelmesin.
Sık sık ziyaret edip hatırlarını soralım. Göreceksiniz hiç pişmanlık duymayacaksınız. Hele öldüklerinde arkada kalan sizler, görevlerinizi layıkıyla yaptıysanız eğer, büyük bir huzur duyacaksınız.
Dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız yaşlılarımızı sadece bu gün değil, her gün hatırlamalı ve gelecek nesillere bu bilinci aşılamalıyız.Toplumumuzun önemli bir bölümünü oluşturan ve yaşamları süresince edindikleri deneyimlerini genç kuşaklara aktararak, onların ülkesine daha yararlı kişiler olarak yetişmelerine katkı sağlayan yaşlılarımızı, saygıyla anmak, onların sorunlarına dinlemek ve yardımcı olmak için elimizden geleni yapmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm yaşlılarımızın Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlar; sağlık, mutluluk ve esenlikler diler, en kalbi duygularımla sevgi ve saygılar sunarım.

Gökhan Mustafa DEMİRTAŞ
Gülüç Belediye Başkanı