TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Belediye Başkanı Gökhan M.DEMİRTAŞ' ın kınama bildirisi;

15 Temmuz 2016 cuma günü akşam saatlerinde TSK içerisindeki bir grup askerlerin gerçekleştirdiği darbe girişimini şiddetle kınıyorum.Demokrasimize ve Cumhuriyetimize yönelik yapılan terör ve darbe girişiminde Türkiye Büyük Millet Meclisimize, Devletimize ve Demokrasimize saldırılmıştır.Bu darbe girişimi Cumhuriyetimize, Demokrasimize ve Halkın iradesine yapılmış bir saldırıdır. Hiçbir kurum ve kuruluş halkın iradesinin önüne geçemez, Biz bundan önce nasıl Demokrasimize ve Cumhuriyetimize sahip çıktıysak bundan sonra da halk olarak,beldem olarak sahip çıkmaya devam edeceğiz.Her zaman devletimizin,Milli iradenin ve demokrasinin yanındayız" dedi.

Bu saldırıda Şehit olan polis, asker ve sivillerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Milletimizin başı sağolsun.